Våra tjänster

Tjänster för dig som ska sälja ditt företag

Inledande samtal om företagsförsäljning. Vi lyssnar på dina tankar och funderingar kring att sälja företaget. Vilka är dina förväntningar och vad är viktigt för dig? Du kommer att bli guidad gällande vad du behöver tänka på för att resultatet ska bli optimalt och vilken typ av mäklartjänst som passar dig bäst. Självklart tar vi inte betalt för detta inledande möte. 

Vi söker fler säljuppdrag just nu 

  •  Henrik Otendal: ”Jag har varit inne i många branscher men bolag med egen produktion/tillverkning samt data/IT/mjukvarubolag är jag nog lite mer specialiserad på men jag har även arbetat en hel del med agenturbolag de senaste 7-8 åren. Har bolagen en internationell prägel så är det ännu bättre”. 
  • Hans Landgren: ”Under mitt yrkesliv har jag arbetat inom Healthcare, Medtech och Dental. Dessutom med konsumentprodukter. Inom dessa områden har jag mitt närmaste nätverk och därför i första hand påtar jag mig säljuppdrag för liknande bolag.

 

Vi kommer att föreslå dig den tjänsten som svarar mot dina behov, så att du inte köper en för omfattande konsultinsats och heller inte en för enkel tjänst, som inte ger dig full utväxling av företagets värde. Syftet är att du inte ska behöva betala mer än vad du har behov av. 

Vi arbetar över hela Sverige och vår målgrupp är företag med omsättning från 5 miljoner upp till 200 miljoner kronor.

Tjänster för dig som ska söker efter företag:

Anmäl dig till vår sökdatabas, så får du löpande information om nya objekt, som motsvarar den sökprofil du har. Skicka ett mail eller ring, så ordnar vi det omgående.

Fortgatan 1
426 76 Västra Frölunda
Sverige